Hvem er jeg…

Mit navn er Anne Manuela Juncker, er 57 år, har boet mange år i Kastrup med min mand René og sammen har vi katten Kenzo.
Vi har nu taget springet og flyttet hertil og er blevet rigtig for beslutningen .
I mine yngre dage arbejdede jeg som sygehjælper på plejehjem og hospitaler i mange år, men fik lyst til at prøve kræfter med noget nyt og anderledes.
Det blev i parfumebranchen gennem de næste 20 år, hvor jeg bl.a. arbejdede som international træner og de sidste par år for det tax- free marked i Norden inden finanskrisen ramte branchen.
Under min senere ansættelse ved Security i Københavns Lufthavne, uddannede jeg mig sideløbende med mit arbejde, til zoneterapeut og senere fodplejer.
De uddannelser sammen med min uddannelse som sportsmassør, er grundlaget for, at jag nu bliver selvstændig og åbne egen klinik for føddernes og kroppens velvære.
Har altid dyrket sport, håndbold, fitness og løb. Min store passion har altid været, at vi skal forsøge at passe på vores fødder/krop og gøre vores bedste for at undgå skavanker. Disse skavanker kan opstå ved ukorrekt  fodtøj “glemme” at skifte fodtøj, en uheldig skade, et uheld eller ikke gøre noget ved, nedgroede negle, hård hud eller ligtorne m.m.
Vil slutte ” Hvem er jeg…” her. Håber du har lyst til at møde mig og er blevet inspireret til, at besøge klinikken til en behandling.